Doornroosje
loader

FortaRock

Ensiferum + Ex Deo + Wind Rose

Tickets
zo 13 mei
  • Deur prijs€ 30,00
  • Voorverkoop prijs€ 27,50
  • De prijzen zijn inclusief alle kosten.

Ensiferum is één van de meest populaire bands in het folk- en paganmetal-genre. Epische nummers met melodisch gitaarwerk, genadeloos snelle tempo’s en machtige zangpartijen hebben de Finse band grote successen gebracht. De vele optredens hebben er tevens voor gezorgd dat er live een gesmeerde folk metal machine op het podium staat.

Ook het nieuwe album ‘Two Paths‘ bulkt weer van de kwaliteit. Samen met Finntroll, Korpiklaani behoort Ensiferum tot de absolute  in het folkmetal genre. Heft allen uw zwaard en drinkhoorns, want er mag uit volle borst meegezongen en –gedronken worden.

Ex Deo is de band rond Maurizio Iacono, brulboei van death metalband Kataklysm. Het imposante debuut Romulus uit 2009 en de epische, krachtige opvolger Caligvla uit 2012, maakten indruk door hun theatrale, bombastische aanpak, epische refreinen en machtige orkestratie. Hoewel Ex Deo conceptueel gezien altijd inspiratie put uit de rijke Romeinse geschiedenis, is het nieuwe album ‘The Immortal Wars‘ pas het eerste echte conceptalbum van de band. Doordachte, moddervette death metalnummers vol stoere melodieën en weelderige toetspartijen.

verwijder filter
filter

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een concert! Meld je aan en wij sturen je wekelijks de nieuw bevestigde en aankomende shows.

verzonden
OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.