fbpx
Erik Alalooga

Onderstuur

Erik Alalooga + Dawn of a New World + Youki Flu

vrijdag 8 december 2023
locatie:
Extrapool
datum:
vrijdag 8 december 2023
zaal open:
19:00 uur
start:
19:30 uur

Op deze Onderstuur avond presenteren we vanavond een triple bill in Extrapool.

Dawn of a New World pakt je bij de hand en voert je mee uit het nihilisme van het dagelijks leven. Door elektronische dansmuziek te verbinden met atmosferische en filmische elementen creëert hij een dynamische en melodieuze ervaring. Live speelt, loopt en combineert hij zijn arrangementen met behulp van percussie, drums, vocals en toetsen. Zo wordt de luisteraar meegevoerd naar een andere wereld. Daar waar muziek de boventoon heeft.

Erik Alalooga is een geluidskunstenaar uit Tallin, Estland, die met zijn installatie doet denken aan de performances van onder andere Pierre Bastien.

Youki Flu is een Rotterdamse solo-multi-instrumentmuzikant die een betoverend tapijt van geluiden weeft dat zowel betoverend als speels is. Met haar bas, elektronische instrumenten en boeiende zang, gezongen in een unieke verzonnen taal, creëert ze een fantasierijke samensmelting van dromerige hyperpop. Bereid je voor om verrukt te zijn van de aanstekelijke melodieën, grillige stemimprovisaties en de vreugdevolle verkenning van genres die haar boeiende geluid bepalen. Ga op een muzikale reis die je meeneemt naar een wereld van grenzeloze creativiteit, waar de ervaring van Youki Flu gevuld is met verwondering en speelsheid.

genre

experimental, electronica

media

Erik Alalooga + Dawn of a New World + Youki Flu

vrijdag 8 december 2023

placeholder