Doornroosje
loader

Metro Kollektief

Erik Cooke + Comrade Winston

Jerry Margarita + Paul Dirks

In april zijn de heren van Metro Kollektief terug. Na een succesvolle live avond is het nu weer tijd voor een aantal draaide talenten.

Deze avond staan IDK, Erik Cooke, Comrade Winston op het menu. De Nijmeegse IDK, aka Jerry Margarita, zal de avond aftrappen. Waarschijnlijk kennen jullie deze man al uit een andere hoek, maar wisten jullie ook dat hij een grote liefde voor tech-house heeft? Zo niet, kom hem dan vroeg checken de 16e. Daarnaast komt de initiatiefnemer van Deep House cafe, Erik Cooke, de brug over om een brug te slaan tussen house en techno, met al zijn ervaring gaat dit zeker lukken. En natuurlijk is onze resident Paul Dirks er ook weer bij. Deze keer neemt die zijn TR-8 mee. Dat wordt dus weer techno zoals jullie van hem gewend zijn. Als afklapper staat deze editie Comrado Winston. Barman van Doornroosje, boeker van Nachtsport en verzamelaar van dé beste techno platen.

Met oor voor lokaal talent en nationale toppers, oog voor moddervette visuals & decor en hart voor de totale beleving bij feesten heeft Metro Kollektief zich binnen no-time bewezen als vaste waarde in de stad. Ook deze editie beloofd weer een bijzondere te worden, dus wees erbij.

lees meer