fbpx
Afbeelding voor EUT

EUT

+ Tape Toy

dinsdag 2 november 2021
locatie:
Doornroosje
datum:
dinsdag 2 november 2021
zaal open:
19:30 uur
start:
20:15 uur

EUT maakt pop met een retro randje. Hun nummers klinken vaak bijna kinderlijk vrolijk maar gaan meestal over serieuze zaken, zoals de frustraties en teleurstellingen van volwassen worden.

Voor deze show is de CoronaCheck app verplicht. Zorg voor een geldige QR-code, vergeet je ID niet en check thuis alvast of de app werkt!

EUT timmert hard aan de weg. Onlangs bracht de band haar tweede studioalbum uit, genaamd Party Time. Een album over dansen op een lege dansvloer en als je eindelijk plat op je gezicht valt, is het misschien het beste om gewoon te blijven liggen. In tien nummers neemt EUT je mee in een verhaal vol hartzeer, extase en tegen de stroom in gaan. Party Time knalt, is krachtig en blijft nét iets te snel in je hoofd hangen.

Gedreven door een compromisloze houding en een goed gevoel voor humor is EUT allesbehalve je willekeurige schoolpopband. De Amsterdamse band is hier om je scherp te houden. Precies waar je denkt dat je weet waar de dingen naartoe gaan, brengen ze je onverwachts uit koers. Het effect? Iets duizelingwekkend, grondig verfrissend en iets waar je geen genoeg van krijgt.

genre

pop, indie pop

media

EUT

dinsdag 2 november 2021

placeholder