Doornroosje
loader

Planet Rose & Evotions present Extrawelt In Aufruhr

Extrawelt – live + El Mundo & Satori e.a.

Geen webverkoop
22 jun 2012
Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Ze zijn de technohelden van hun tijd. Met een ijzersterk tweede album wist Extrawelt eind vorig jaar die status wederom te bevestigen. Hun liveshows zijn hier alleen maar gedenkwaardiger van geworden, zoals zal blijken wanneer het Duitse duo voor haar In Aufruhr-albumtour neerstrijkt in de lage landen. Zowel Doornroosje (Nijmegen) als Perron (Rotterdam) staat wat elektronische hoogstandjes te wachten.Kenners weten wat een show van Extrawelt betekent. Meeslepend mooie techno, gebracht door twee producers die meer dan alleen laptop besturen. Arne Schaffhausen en Wayan Raabe werken namelijk zoveel mogelijk met live apparatuur, resulterend in gevarieerde en verrassende versies van hun tracks. Kortom, dansmuziek van de bovenste plank, met talloze uitstapjes naar aanverwante stijlen, maar zoals ze op In Aufruhr laten horen altijd een volstrekt eigen geluid als rode draad.

Oproer in NijmegenMomenteel reist het duo rond met een indrukwekkende albumtour. Deze arriveert vrijdag 22 juni in de Nijmeegse Doornroosje, waar Evotions en Planet Rose zullen tekenen voor de algehele productie van de avond.Naast de beruchte show van Extrawelt staan in Nijmegen ook dj-sets gepland van hun Nederlandse evenknie El Mundo & Satori en Evotions-frontman Frenk Wiersma. In zaal twee van Doornroosje staan achtereenvolgens dj’s Rick Vio, Thijs Leenders en Roel Zweers.

verwijder filter
filter

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een concert! Meld je aan en wij sturen je wekelijks de nieuw bevestigde en aankomende shows.

verzonden