Doornroosje
loader

Planet Rose & Tomorrow present:

Extrawelt – live

De voorverkoop start zaterdag 29 juni om 10.00 uur. Let op! 50 early birds voor €10,-!

Tomorrow sluit af met Extrawelt – live.

Aan al het moois komt een einde, zo ook aan de Evotions avonden in het ‘oude’ Doornroosje. Maar liefst 23 keer maakte de organisatie er samen met ons een mooie nacht van. Van memorabele optredens van Paul Kalkbrenner en techno icoon Sven Vath tot het betere stampwerk van Chris Liebing en het eigenzinnige geluid van Josh Wink; zo’n beetje alles is voorbij gekomen. En afscheid nemen moet je in stijl doen. Vandaar dat de Duitse formatie Extrawelt is gevraagd, zij zorgden immers de laatste keer voor een enorm hoogtepunt. Half Doornroosje zong mee op de klanken van ‘Swallow the leader’. Nog een laatste keer Extrawelt in de ‘grote’ zaal? Ja doen!

Wie ook niet mag ontbreken deze speciale avond is K.Cee. Het is alweer een tijd geleden dat de Groninger in Doornroosje stond, maar zijn sets tijdens Tomorrow waren legendarisch en vanzelfsprekend hoort hij erbij op zo’n afscheid van het oude pand. Dit geldt ook voor Frenk Wiersma, die al eerder zeer verdienstelijk opende voor Extrawelt.

De tweede zaal is gereserveerd voor de lokale helden. Allereerst 2 Doornroosje debutanten: Josh Dupree maakt de laatste tijd steeds meer naam met zijn mooie mix van uplifting house, diepe grooves en disco. Roelofsen zal vervolgens het gaspedaal wat verder intrappen met stevige beats en mooie melodien. Oudgediende en local legend Mark Wanders behoeft weinig introductie. Hij is op elk moment van de avond inzetbaar en zal op zijn welbekende wijze de avond grandioos afklappen.