Doornroosje
loader

Face Tomorrow + Green Lizard

Dit is een S.O.S. concert.

Op vertoon van je collegekaart kun je van maandag tot en met donderdag voor de helft van de prijs naar S.O.S. concerten in Merleyn. Jawel, maarliefst 50% korting. De korting is alleen te verkrijgen aan de deur van Merleyn, en op = op.

Na 15 jaar, een EP, vier albums, een live DVD en meer dan 600 optredens houdt Face Tomorrow er eind 2012 mee op. Als goede vrienden gaan de vijf Rotterdammers uit elkaar om zich allemaal op nieuwe uitdagingen te kunnen concentreren, zowel binnen als buiten de muziek. Maar voordat ze de backline aan de wilgen hangen zullen zij in oktober en november nog één maal het Nederlandse clubcircuit onveilig maken en dat doen zij niet alleen…

Face Tomorrow is een van de belangrijkste Nederlandse vertegenwoordigers van de emocore. De band opereert volgens het do-it-yourself principe. De Rotterdamse formatie begon in 1997 als emocoreband, maar ontwikkelde zich steeds meer richting rock met een lekker bombastische twist. Hun tweede album The Closer You Get (2004) was hun doorbraak en bracht de band op Noorderslag, Pukkelpop en Lowlands. In 2011 verscheen hun laatste album Face Tomorrow en als kers op de taart was er deze zomer de geweldige single Move On, een rockopera van vier minuten.

Green Lizard gaat weer spelen! Na jaren van schrijven, oefenen en opnemen zullen de broers Remi en Brian Tjon Ajong, versterkt met een nieuwe ritmesectie, de Nederlandse podia weer beklimmen. Met hun zielsverwanten en vrienden van Face Tomorrow, die helaas gaan stoppen, doet de band in november een 8 shows tellende ronde door Nederland; logischerwijs Hello, Goodbye Tour geheten. De nieuwe single ‘Junior’ is vanaf heden te koop via iTunes en de bijbehorende clip staat al op YouTube.

De eerste 20 bezoekers krijgen gratis de nieuwe Converse Mixtape 5 Rock CD met daarop de nieuwe single van Green Lizard maar ook tracks van Drive Like Maria, Triggerfinger en DeWolff:

 

verwijder filter
filter

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een concert! Meld je aan en wij sturen je wekelijks de nieuw bevestigde en aankomende shows.

verzonden