Doornroosje
loader

FortaRock

Decapitated + Beyond Creation + Ingested

Lorna Shore + Viscera

Tijdschema (o.v.b.)

18.30 – open
18.45 – 19.15 – Viscera
19.30 – 20.00 – Lorna Shore
20.15 – 20.45 – Ingested
21.05 – 21.45 – Beyond Creation
22.05 – +/- 23.00 – Decapitated

Moderne death metal prima deluxe vanavond in Doornroosje tijdens deze Faces of Death Tour met met de Poolse metal machine Decapitated als dikke vette headliner.

Op het moment dat Decapitated werd opgericht in 1996 was de gemiddelde leeftijd van de bandleden 14 jaar. Inmiddels zijn we ruim twintig jaar verder en zeven albums rijker. En wat voor albums, de heren hebben nog geen steek laten vallen. De metal van deze Polen staat dan ook als een huis; bruut, technisch en alles verpletterend, maar toch catchy. Live shows zijn knalhard en retestrak waarbij de invloed van Meshuggah duidelijk naar voren komt. En dat is een compliment. We hebben de band al drie keer eerder mogen bewonderen in Nijmegen en sindsdien is de band alleen maar beter geworden. Get ready to be crushed!

Decapitated komt niet alleen, ook de supports mogen er zijn. Het betere technische en brute sloopwerk komt er van Beyond Creation uit Canada, Ingested en Viscera uit Engeland plus de Amerikaanse deathcore sensatie Lorna Shore.

Bekijk de foto's (Viscera)
Bekijk de foto's (Ingested)
Bekijk de foto's (Lorna Shore)
Bekijk de foto's (Beyond Creation)
Bekijk de foto's (Decapitated)