Doornroosje
loader

FISH

Dit concert van Fish is in verband met de situatie rond het COVID-19 virus verplaatst naar zaterdag 9 oktober. Kaartkopers worden per mail op de hoogte gebracht. Reeds gekochte tickets blijven geldig.

De Schot Derek William Dick, beter bekend als ‘Fish’ is vooral bekend als zanger van de Britse groep Marillion. In 1985 bracht die band het doorbraakalbum ‘Misplaced Childhood’ uit met de wereldhit ‘Kayleigh’. Drie jaar later in, In 1988, verliet Fish zijn band Marillion en sindsdien heeft hij een succesvolle solo carrière.

Zijn muziek, teksten, live-performance, indrukwekkende voorkomen en bijzondere stem met Schotse tongval met daarbij zijn gevoel voor drama maakt dat hij tot op de dag van vandaag nog een betekenisvolle rol speelt binnen de progressieve muziekwereld. In mei verschijnt Fish’ nieuwe album Weltschmerz, dat ook het laatste Fish album zal zijn! Tijdens zijn live tour maakt hij de cirkel compleet; Fish zal zowel zijn debuutalbum, ‘Vigil in a Wilderness of Mirrors’, als zijn laatste album uitvoeren.