Doornroosje
loader

FortaRock

Fleddy Melculy + Rectum Raiders

Maak je op voor de heavy metal party van het jaar! Vanavond staan de Belgische metalsensatie Fleddy Melculy én de glamkitsch metalrockers van Rectum Raiders samen op het affiche. Afgelopen winter braken beide bands op verschillende avonden Merleyn vakkundig tot de grond toe af, ditmaal is Doornroosje aan de beurt.

Fleddy Melculy staat op het punt de wereld te veroveren hun cross-over van snoeiharde metal, hardcore en Vlaamse teksten en scoorde begin 2016 een dikke cult hits met de nummer ‘T-shirt van Metallica’, ‘Apu van de Nightshop’ en ‘Geen Vlees Wel Vis’. De Belgen zichzelf als de buitenechtelijke zoon van Lars Ulrich en Lita Ford (eigenlijk Rars Ulrich en Rita Ford) die na een confrontatie met de geest van Dimebag Darrell (van Pantela) begenadigd werd met buitenaardse talenten voor metal en hardcore-muziek met als opdracht de metalwereld definitief naar zijn hand te zetten.

Ze heten Rectum Raiders en komen uit ons eigen Nijmegen. Vijf mannen die anno 2017 de ware betekenis van rock ’n roll nogmaals blootleggen: een vuige mix van alles wat hard, snel en zwaar is, met een keiharde trap onder de gordel. Het debuut album gooit een strop om je nek en sleept je in een genadeloze moshpit van high-energy rock ’n roll met absurde teksten, intense riffs en onvoorspelbare composities. De band laat zich inspireren door niet mis te verstane rockgoden als Judas Priest, Turbonegro en vaderlandse helden zoals Peter Pan Speedrock.

HEAVY METAAAAALLL PAAAARRRRRTYYYY!

Bekijk de foto's (Rectum Raiders)
Bekijk de foto's (Fleddy Melculy)