Doornroosje
loader

FortaRock

Fleshgod Apocalypse + Carach Angren

Nightland

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Tijdschema (o.v.b.)

19.00 – deuren en kassa open
19.30 – 20.00 Nightland
20.20 – 21.10 Carach Angren
21.35 – +/- 23.00 Fleshgod Apocalypse

Het uit Italië afkomstige Fleshgod Apocalypse heeft met het vierde album ‘King’ een knaller van formaat afgeleverd afgelopen jaar. De band staat bekend om mix van extreme metal met klassieke barok invloeden. Orkestrale bombastische composities worden afgewisseld met technische deathmetal vol blastbeats en diepe grunts. Het maakt van Fleshgod Apocalypse een unieke band met een herkenbaar geluid. Pak je baton er maar bij en word je eigen maestro van de metal!

Carach Angren timmert al een aantal jaren stevig aan de weg en niet geheel zonder succes. De band is hard op weg om Neerlands beste extreme metalband te worden als ze dit al niet zijn. Het meest recente album ‘This is no Fairytale’ is uitgebracht door Season of Mist en staat vol duistere muzikale horrorsprookjes. Alles verpakt in een bombastisch orkestraal jasje en een dikke laag extreme metal zoals we dat ook kennen van Behemoth en Dimmu Borgir. Technisch en meedogenloos snel drumwerk, beukende thrashy gitaren en de alomtegenwoordig keyboardwerk waar ze bekend om staan.

Bekijk de foto's (Nightland)
Bekijk de foto's (Carach Angren)
Bekijk de foto's (Fleshgod Apocalypse)