Doornroosje
loader

Club

FOKN Bois + DJ Black e.a.

Ticket voorverkoop: € 9,50 (CJP € 7,50), aan de kassa: € 15,-
Tickets zijn hier verkrijgbaar

Overdag vindt festival Music Meeting plaats in Park Brakkenstein en wordt vervolgd in Club ¡mm…! in Doornroosje! 

Grote zaal: Accra Night met FOKN Bois en DJ Black

Het even maffe en provocatieve als intelligente FOKN Bois staat voor explosieve highlife-hiphop. Het duo Wanlovde Kubolor en M3nsa rapt in het Ghanees pidgin-Engels en stond al in het voorprogramma van o.a. met Snoop Dogg, Femi Kuti en Gorillaz. Aansluitend draait DJ Black RadioDJ van Accra’s populaire Joy FM. Hun album “FOKN Dunaquest in Budapest” is geremixed door de grootste namen in global house/bassvan rond de wereldzoals El Hijo de la Cumbia en Frikstailers van het ZZK Records. Hongaarse producer ELO staat met de Bois op het podium.

FOKN Bois’ muziek wordt uitgebracht op het jongefrisse Ghanese label Akwaaba Music, net als Just A Band, kijk hier voor meer informatie.

Kleine zaal: Bomb Diggy Crew & live sessie 

Live funk- en soulsessie:

olv saxofonist Ewout Dercksen met onder meer muzikanten uit de band van New Yorkse saxofoonsensatie Lakecia Benjamin & SoulSquad 

Bomb Diggy Crew
Bomb Diggy Crew, bestaande uit: Ru-D, Makks, Mataklap en Tommy Tequila, is een dj crew die elektronische muziek uit Afrika, Zuid-Amerika, het Caribisch gebied en Europa combineert en er een hete, zweterige mix van weet te maken. Met hostings op festivals (o.a. Dancevalley en Extrema Outdoor), optredens in popzalen, clubs en festivals (o.a. Paradiso en Noorderslag 2012) en de Bomb Diggy feesten, heeft de crew zijn Tropical Bass-sound door Nederland verspreid. 

Interview met Wanlov over het album “FOKN Dunaquest in Budapest”

Zondagavond is er nog een Club ¡mm…! avond in Doornroosje: Nairobi Night met oa. Just a Band en DJ Edu.

Kijk hier voor het volledige programma van Music Meeting.

Club ¡mm…! is een samenwerkingsverband vanMusic Meeting enDoornroosje.