Doornroosje
loader

Chocolade

Foto & Ares

Vanavond hebben we twee van de grootste Nederlandse hiphoptalenten op Chocolade: Fotosynthese en Ares. Ter ere van de EP “Geslepen” die ze samen uitbrengen trekken dé hiphop-beloftes Foto & Ares het land in en doen ze ook Chocolade aan.

Fotosynthese is pas 19 maar al bij velen een begrip: hij was ooit de jongste finalist bij de Grote Prijs van Nederland hiphop, releasde RAEN Music (het label van Blaxter) en zijn 101barz sessie is ondertussen meer dan een miljoen keer bekeken. Zijn debuutplaat “Los” kwam vorig jaar uit en dat is precies wat het gaat tijdens zijn live shows. Fotosynthese tourde zelf veel, maar kreeg ook als support voor Asher Roth en Macklemore de hele zaal mee.

Net als Fotosynthese is ook Ares beloond met een nominatie voor State Magazine’s “Rookie of the Year” Award. Daarnaast schopte hij het tot de finale van BNN’s The Next MC en releasde hij afgelopen jaar drie solo EP’s, waarop de groei in elke EP hoorbaar is. In 2014 komt Ares met zijn debuutalbum “Roadtrip”. Voor de “Geslepen” EP sloegen Fotosynthese en Ares de handen in elkaar en het resultaat is meer dan de som der delen: Foto & Ares steken elkaar 5 tracks lang naar de kroon als het gaat om slimme rhymes en goeie Nederlandstalige flow maar laten ook genoeg ruimte voor vette hooks en humor.

Het nieuwe album ‘Geslepen’ is hier te beluisteren.

Je kunt het album ook downloaden, klik hier

 Voor deze show geldt SKIR korting, voor info klik hier