Doornroosje
loader

Battle Juice XL

Fresku + Duvel X Nikes + Cakeboys e.a.

Vrijdag 19 oktober is het weer zo ver, Battle Juice XL in Doornroosje. Wederom een stevige line-up als kers op de taart van de Battle Juice edities in Merleyn.

Met Fresku, bekend van nummers als Kees, Twijfel en Hedde Drugsop featuring Theo Maassen, hebben we al een winnend lot getrokken. Fresku is bij uitstek een persoon die alle kanten van de muziek belicht in combinatie met zijn satirische en hilarische weerspiegelingen in clips en korte filmpjes.

Ook Duvel is aanwezig in combinatie met Nikes (Zo Moeilijk) om het nieuwe album DNA in Nijmegen te presenteren. Hoe hiphop hoort te klinken, 2 dingen: Duvel X Nikes. Voorafgaande aan hun show zal Nikes een exclusieve beatshowcase geven waarbij MC’s zich kunnen opgeven om er over te spitten. Meer info volgt.

Turk aka MurdaTurk aka Onder is al geruime tijd een eigenzinnige muzikant en acteur. Met zijn nieuwe kliek de Cakeboys geeft hij Nijmegen wat extra shine. Niet in de laatste plaats door de meest recente aanwinst van Cakeboys, de Nijmeegse Aziz. Realness & Flow op zomerse beats.

Geen man waar meer gepraat wordt dan over Ys. Met een following op twitter die onnavolgbaar is en een Itune topcharts is deze Nijmegenaar ook present op deze avond.

Verlang je ook terug naar de tijd van Native Tongue (denk aan A Tribe Called Quest, De La Soul) dan zit je met Rasa goed. Een nieuw gezicht van de oude stempel.

Rather Real & Odin (Wunderbar, Merleyn) omlijsten muzikaal de avond in de grote zaal.

New Arts Talents is ook van de partij, ze presenteren drie opkomende talenten uit Oost Nederland. Namelijk: Stinz, Leipe Ray en Flow&Co.

Class Dismissed (Stichting PAN) zal hun Baanbrekende Generatie album(-show) presenteren met veel Nijmeegs Talent.

Bekijk de foto's