fbpx
Afbeelding voor Fresku & MocroManiac

Juice Tour

Fresku & MocroManiac

vrijdag 6 oktober 2017
locatie:
Doornroosje
datum:
vrijdag 6 oktober 2017
start:
20:45 uur

Vanavond staan twee van de beste rappers uit Nederland samen op het podium. Fresku is natuurlijk al enkele jaren een vaste waarde in de Nederlandse hiphop scene, zijn klassieke album Maskerade kreeg in 2015 een waardige opvolger in de vorm van  “Nooit Meer Terug”, waarvan singles ‘Zo Doe Je Dat’, ‘Nooit Meer Terug’ en ‘Kreeft’ het alle drie tot de radio schopte.

Bij MocroManiac begon het allemaal met straathit “Hindabuilding” met zijn oude groep Hydroboyz, waarna hij veel samenwerkte met andere rappers en zijn 101barz sessies stuk voor stuk garant staan voor miljoenenklappers.

De twee leerden elkaar kennen in 2015 en werkte eerder samen op hit ‘Kreeft’ en op ‘Testosteronbommen’. Eind maart brachten ze een gezamenlijk album genaamd “Juice” uit. Op het album horen we de best of both worlds met politiek geladen teksten gebracht met kenmerkende humor, vlotte rhymes en beats die funkier zijn dan ooit. Waarvan single “Witlof” al hoge ogen scoorde met een spraakmakende clip van Teemong over het respect tussen de gekleurde en de witte Nederlander.

genre

pop, rap, hiphop

Fresku & MocroManiac

vrijdag 6 oktober 2017

placeholder