Doornroosje
loader

fusus presenteert IN U NI - 1,5 METER CONCERT

fusus

Show 1 - 20:00
Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

fusus presenteert hun nieuwe show ‘IN U NI’ live in Nijmegen. Deze unieke show is een multi-sensorische beleving in een zeer intieme setting. Dit is een seated show samen met 30 andere bezoekers. Je zit rondom de multi-instrumentalisten van fusus en kijkt van dichtbij mee. Met een high-end koptelefoon in combinatie met sub-speakers beluister je de show en verrast fusus je door een nieuw universum van geluid. Terwijl je luistert neemt een bijzonder lichtdesign je volledig mee in de muziek.

Multi-instrumentalisten en producers Ruben Maathuis, Koen Vosmeijer en Koen Klunder versmelten hun roots in klassiek slagwerk met elektronische muziek. Met een imposante verzameling van ontlede drumsets, melodisch slagwerk, synthesizers, effecten en samples bouwen ze een brug tussen artificiële en natuurlijke sounds. fusus creëert een filmisch, gelaagd geheel waarmee ze de grenzen van jazz, klassiek, ambient, house en techno doet vervagen. ‘IN U NI’ live is onderdeel van fusus nieuwste trilogie. Deze trilogie bestaat uit drie tracks, een short-film en een unieke live beleving.

Zaterdag 31 juli
show 1 – 20:00 (UITVERKOCHT)
show 2 – 22:00 (UITVERKOCHT)

Zondag 1 augustus
show 1 – 16:00 (UITVERKOCHT)
show 2 – 20:00 (UITVERKOCHT)