Doornroosje
loader

Give it Dub - 10 Years Part 2

J. Sparrow + Sicaria Sound + Samba

BeeVee + Lucash + Pyne + Obfuscate

Normaal gesproken staat er een keer per jaar een Give it Dub verjaardag op de planning. Maar die 10 jaar mag het hele jaar wel gevierd worden. Dus in november is het tijd voor de ’10 year anniversary PART 2′!

Waar in april nog enkele all-time favorieten hun derde of zelfs vierde opwachting op Give it Dub maakte, wordt komende editie er een van de debutanten. Want er is nog zoveel moois niet langsgekomen in die 10 jaar.

Wat te denken van J.Sparrow. Deze man is al net zo lang ‘in the game’ als de jarigen zelf, met releases op o.a. Tectonic, ZamZam, zijn eigen Navy Cut en niet te vergeten het grote Deep Medi. Op laatstgenoemde releaste hij eerder dit jaar nog een knaller van een album, genaamd Dark365. Ook zijn meesterlijke project samen met Ruckspin, onder de naam Author, mag niet onbenoemd blijven.

De tweede Engelsman op de line-up gold in 2016 en 2017 nog als een van grootste dubstep talenten, en heeft die belofte in jaren erna volledig ingelost. We hebben het over Samba, de producer die in 2016 iedereen overviel met zijn Malignant EP op Crucial Records. Een jaar later volgde een plaat op SYSTEM, en daarna was het hek van de dam – met het releasen van anthems als Ghastly, TSSS en Kings.

Nog meer mooie toekomstmuziek komt van de Londense dames van Sicaria Sound. Hun maandelijkse show op Rinse FM is vaste kost op het GiD hoofdkantoor en op Boiler Room gooide ze eerder dit jaar ook hele hoge ogen. Een minimale, bass heavy, 140 sound ‘straight outta London’. Precies hetgeen waar we +10 jaar geleden zo verliefd op werden.

De avond zal worden opgewarmd door vrienden van de show, en zeer getalenteerde dj’s: Pyne en Obfuscate. Residents BeeVee en Lucash zullen de avond in de vijfde versnelling afsluiten.