Doornroosje
loader

Gnucci + De Tropen

Na eerder dit jaar van het Bevrijdingsfestival een grote feestende mensenmassa gemaakt te hebben komt Gnu??i vanavond naar Merleyn toe voor een speciaal nachtconcert.

Gnu??i is een veelzijdig talent. Ze rapt, zingt, danst en is een rasechte performer. Muzikaal is het minstens zo gevarieerd en wisselt ze tropical bass, pop en dancehall af alsof het niets is, met als rode lijn het allemaal uitermate energiek en dansbaar is. De debuut EP van Gnu??i “OH MY GOODNESS!” kwam vorig jaar augustus uit en kwam in thuisland Zweden direct in de top 10 binnen. Sindsdien heeft ze samengewerkt met onder meer Spoek Mathambo en Schlachthofbronx en hebben singles “Goodah” en “Oh My Goodness!” ook in Nederland menig feestje laten ontploffen.

Naast Gnu??i komt kersvers DJ collectief De Tropen er een groot feest van maken. Payola, Gozert en Slowpoke hebben hun handen ineen geslagen om dansvloeren te voorzien van classics, originals, mixes en mashes. Global Bass, Calypso en Booty music: alles wat dansvloeren vult of gaat vullen tussen 1930 en 2020. It’s getting hot in here!