Doornroosje
loader

FortaRock

Gojira + The Raven Age

Gojira timmert al jaren zeer verdienstelijk aan de weg en dat leverde al fenomenale platen op zoals ‘From Mars To Sirius’ en ‘The Way Of All Flesh’. Maar met het laatste album ‘L’Enfant Sauvage’ is de band eindelijk doorgeschoten naar de absolute top van het genre. Het superstrakke riffwerk, de monsterlijke ritmesectie en de krachtige, maar uiterst herkenbare stem van Joe Duplantier zorgen voor een krachtig en explosief mengsel met geheel eigen smoelwerk.

De Franse band is in al die jaren uitgegroeid tot een brute geoliede metalmachine en staat inmiddels bekend als één van de allerstrakste en meest intense live bands. De Fransen delen tegenwoordig het podium met de allergrootste namen. We zijn dan ook blij Gojira weer te mogen verwelkomen in Nijmegen, negen jaar na hun allereerste FortaRock clubshow in Doornroosje!

De support wordt verzorgd door de jonge melodische metalband Raven Age uit Londen. De band wordt aangevoerd door George Harris, de zoon van baslegende Steve Harris, beter bekend van Iron Maiden.

Bekijk de foto's (Gojira)
Bekijk de foto's (The Raven Age)