Doornroosje
loader

Goudroes

Goudroes! Een betaalbaar initiatief voor studenten en andere liefhebbers! 15 oktober zijn we weer terug met onze jaarlijkse editie van Goudroes in het nieuwe pand van Doornroosje!

Dit jaar hebben we wederom een headliner van formaat weten te strikken, namelijk niemand minder dan Nuno Dos Santos (SoHaSo/Trouw, Amsterdam) Deze Portugees geboren Nederlander weet met zijn charme en positieve vibe makkelijk op het publiek in te spelen als hij achter de draaitafels staat. Constant is er oogcontact en een haast een flirterige vibe met het publiek voelbaar. Of het nu het runnen van zijn eigen label ‘Something Happening Somewhere’, het produceren van muziek of achter de draaitafel staan is, je hebt het gevoel dat Nuno verliefd is op wat hij doet. Nuno combineert verschillende genres en creëert daardoor een eigen stijl. Van deephouse tot serene techno, oude klassiekers tot moderne juweeltjes, Nuno heeft het allemaal!

De line-up zal verder aangevuld worden met Hauk’n Baum, deze heren zullen een live set met rollende en progressieve muziek draaien. Na een periode geen boekingen aangenomen te hebben om zich vol op hun nieuwe album te kunnen richten, zullen ze bij ons als één van de eerste weer te horen zijn. Met optredens op o.a. Tomorrowland, sisyphos (Berlijn) en Artheater (Keulen) halen we met deze gasten kwaliteit in huis!

Het vrolijke duo Keljet mag met hun mix van Nu-Disco, Deephouse en Indie Dance het publiek van Goudroes voor zich winnen. Met optredens over de hele wereld en een aantal hits met meer dan een miljoen views op youtube kan het niet missen dat ze ook op Goudroes hun mannetje  staan.

De line-up wordt compleet gemaakt door de jonge getalenteerde Budakid. Zijn mix van disco, house en soul met tech- en deephouse wordt reeds omarmd door Michel de Hey, Sander van Doorn en Klankarbied, duidelijk dus eentje om in gaten te houden!

lees meer