Doornroosje
loader

Guus Meeuwis

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Wegens overweldigend succes en de uitverkochte eerste show komt er een extra concert van Guus Meeuwis. Tickets voor deze show zijn vanaf nu te koop!

Klik HIER voor meer info & tickets.

Met gepaste trots presenteren wij Guus Meeuwis, die voor de allereerste keer in Doornroosje te bewonderen zal zijn! Na een periode in de studio voor zijn nieuwe album en een zomer vol festivals en stadionconcerten, keert Guus Meeuwis terug naar de popzalen met zijn tournee ‘Het Kan Hier Zo Mooi Zijn’ en daarbij brengt hij óók een bezoek aan ons eigen Doornroosje. 

De clubtour is vernoemd naar het gelijknamige album dat Guus op 10 mei jl. heeft uitgebracht.Op het album ‘Het Kan Hier Zo Mooi Zijn’ klinkt Guus Meeuwis gul en trefzeker tegelijk. Hij weet, inmiddels 18 jaar onderweg, waar zijn hart ligt. Dat heeft geleid tot een selectie van liedjes waarop het goede humeur en vertrouwen de toon bepalen. Stuk voor stuk vormen ze een effectief medicijn tegen cynisme. “Ik heb nu het lef om dicht bij mezelf te blijven. Ik maak wat ik zelf graag wil horen. Als dat lukt, vervult me dat met trots.

Met een meer klassieke rock ’n roll-bezetting en de beste muzikanten van Nederland in zijn band, wordt Guus’ muzikale handtekening almaar rijker en rijper. “Het is fijn dat het zich nog steeds verbetert. Dat het lukt steeds iets anders te kunnen laten horen. Het palet van stijlen blijft groeien. Ik kan, voor mijn gevoel, uit steeds meer kleuren kiezen.”

Bekijk de foto's