Doornroosje
loader

1,5 meter concert

Hang Youth

show 2 - 21.45

Deze show gaat niet door op de geplande datum. Er wordt gekeken naar een mogelijke nieuwe datum. Meer nieuws hierover volgt nog.

Hang Youth is terug en radicaler dan ooit op haar nieuwste album ‘ALLES MOET BETER’. Een nieuwe verzameling van achttien ultra-korte maar furieus urgente hardcore pop-punknummers zoals ‘IK GEEF EEN NIER VOOR GEEN RUTTE IV’, ‘BILL GATES IS EEN NERD’ en ‘BELASTINGDIENST’. Het album, dat in november uitkwam via Burning Fik, duurt nog geen kwartier en is het allereerste Hang Youth-album dat de band niet zelf heeft opgenomen, gemixt en gemasterd.

Hang Youth houdt bewust het midden tussen een kwade tweet, een serieuze punkband en een kunstproject. De band brak in juni 2020 door met haar album ‘BOEL AAN DE HAND’, en sloeg daarmee in als een atoombom. Het album ging direct viral en werd op de radio en social media al snel gekroond tot album van het jaar.

Dit gaat een bijzondere show opleveren, helemaal in de huidige coronasetting. Wees er dus snel bij, want de capaciteit is beperkt.

Show 1 – 20:00 – Uitverkocht
Show 2 – 21:45