fbpx
Havok

Fortarock

Havok + Skeletal Remains + Dust Bolt

maandag 12 augustus 2024
locatie:
Doornroosje
datum:
maandag 12 augustus 2024
zaal open:
19:00 uur
start:
19:30 uur

Trek dat spijkerjackie maar uit de kast, want er gaat serieus gemoshed worden op deze maandag in Doornroosje. Drie knallers van formaat met Havok voorop. De Amerikaanse band behoort tot een van de pioniers binnen de hedendaagse thrash metal.

Met een ongeëvenaarde mix van technische virtuositeit en rauwe energie heeft Havok de afgelopen jaren naam gemaakt binnen thrash metal scene. Sinds hun debuut in 2004 heeft de band uit Denver, Colorado, een indrukwekkend repertoire opgebouwd. De plaat ‘Time Is Up’ uit 2011 is een beest van een album. Met hun technische beheersing, intense podiumaanwezigheid en rauwe, maatschappelijk bewuste teksten steken ze menig old school thrash band naar de kroon.  Luister maar eens naar nummers als ‘Prepare For Attack’, ‘Point of No Return’, ‘D.O.A.’ en ‘Covering Fire’. Het knalt de speakers uit en live is dat niet anders. Thrash metal zoals thrash metal hoort te klinken!

En alsof Havok nog niet genoeg is, wordt de avond opgewarmd door Skeletal Remains uit Amerika en Dust Bolt. De eerstgenoemde brengt death metal met een thrash metal inslag. Opgefokt en met de nodige solo’s en rauwe grunts. Dust Bolt uit Beieren kiest voor thrash metal met duidelijke hooks en catchy melodieën. De perfecte opener van deze mosh avond.

genre

metal, thrash metal

media

Havok + Skeletal Remains + Dust Bolt

maandag 12 augustus 2024

placeholder