Doornroosje
loader

Holy Holy

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Het duo Matthew Carroll en Oscar Dawson ontmoette elkaar op reis in Azië en vormden daar samen de basis voor wat uitgegroeid is tot de band Holy Holy. In thuisland Australië scoorden ze reeds grote hits, speelden ze in uitverkochte zalen en is de lof van pers en publiek unaniem. Dit alles nog voordat vorig jaar debuutalbum ‘When the Storms Would Come’ uitkwam. Het album dat de Australische radiozender Triple-J overigens bestempelde als ‘close to perfection’.

‘When The Storms’ staat vol meeslepende rocksongs met gelaagde gitaarpartijen waarbij de melancholische stem van Carroll centraal staat. Songs die goed in het gehoor liggen maar ook langzaam maar zeker onder je huid kruipen. Een sound die door de pers wel eens vergeleken word met The War On Drugs. In Nederland was single ‘History’ al te horen op 3FM en werd de plaat 3voor12 album van de week. Ook maakte Holy Holy al grote indruk op de festivals London Calling en Let’s Get Lost.

Bekijk de foto's (Niekse)
Bekijk de foto's (Holy Holy)