Doornroosje
loader

New Years Party

Icicle + Walsh + Shiverz + BeeVee + DBS e.a.

2013 staat alweer voor de deur en als altijd kunnen jullie het nieuwe jaar feestelijk inluiden in ons Doornroosje. Onder het mom van ‘slapen kan het hele jaar nog’ is de sluitingstijd net als vorig jaar opgerekt tot 7:00 ’s morgens.

Muzikaal is de grote zaal het domein van bass muziek in de breedste zin van het woord. Local heroes BeeVee en DBS zullen de avond openen met een dikke pot future garage, uk bass en beatz, waarna het stokje wordt overgenomen door de Engelse dubstep coryfeeen Walsh en Shiverz, die beiden al eerder een verpletterende indruk achter lieten bij Give It Dub.

Alsof dat nog niet geweldadig genoeg, schroeven we daarna het tempo een stuk omhoog om de avond knallend af te sluiten met Drum & Bass. Locale helden Lenny & Razzle kennen hun klappers, wij zijn daarnaast bijzonder verheugd om oude Jungle Galaxy resident Icicle de avond te kunnen laten afsluiten. Icicle is na zijn verhuizing naar London binnen een paar jaar tijd een gerenommeerde naam geworden in de internationale dubstep en drum & bass scene. Check zijn album ‘Under The Ice’ en je snapt waarom.

In de kleine zaal vinden we het beruchte soundsystem Boomshakkalak terug, die hun bonte verzameling aan warmbloedige en zwarte feestmuziek op ons zullen afvuren. Reggae, dub, ska, maar ook dubstep, rave en gabber. Niets is de heren te gek en het is overal een groot feest waar zij draaien. Deze zaal wordt geopend door Nimma’s beste hiphop DJ Nemon.

De beste wensen allemaal!