Doornroosje
loader

Ilse DeLange

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Ilse DeLange, de vrouw die eigenlijk geen introductie meer nodig heeft. Met haar unieke combinatie van folk, rock en country heeft ze sinds haar debuutalbum ‘World of Hurt’ veel  successen gekend.

Na vijf jaar komt Ilse DeLange dit jaar met nieuw solowerk en gaat ze tevens weer optreden op eigen titel. Haar allereerste nieuwe single ‘OK’ is sinds kort al uit. De kans is groot dat dit nummer in het rijtje gaat komen van haar eerdere hits. Hitsingles als I’m Not So Tough, Miracle, So Incredible en The Great Escape, om er slechts een paar te noemen, zingt heel Nederland massaal mee en ook met haar albums won de muzikante vele prestigieuze awards. De afgelopen jaren was Ilse actief met haar band The Common Linnets, waarmee ze tweede werd tijdens het Eurovisie Songfestival van 2014. Met de song ‘Calm After The Storm’ scoorden ze een enorme hit in heel Europa en de debuutplaat werd maar liefst triple platina. Dit succes werd opgevolgd door meerdere hitsingles en een tweede #1- album.

Deze show staat in het teken van haar nieuwe solowerk en maakt deel uit van haar eerste eigen clubtour sinds haar stijf uitverkochte tour langs de popzalen in 2014. Dat dit hele memorabele shows worden staat dus nu al buiten kijf.

Bekijk de foto's