fbpx
Immerge

Immerge

FarFlow + Ramsez + Juulz + Tsudi + hYn

vrijdag 1 maart 2024
locatie:
Merleyn
datum:
vrijdag 1 maart 2024
zaal open:
23:00 uur
start:
23:00 uur
deuren sluiten:
04:00 uur
einde:
05:00 uur

Starting off a new year of Immerge with a BANG! In het nieuwe jaar keert Immerge natuurlijk terug met een nieuwe editie. Ze hebben grote plannen voor dit jaar, dus verwacht een vliegende start.

Voor deze editie op 1 maart hebben is FarFlow uitgenodigd; een duo uit België dat een uiteenlopend scala aan muziek produceert, maar zich voor Immerge op (deep) drum & bass en halftime zal focussen.

Ramsez komt vanuit Rotterdam naar Nijmegen en gaat laten zien waarom hij een van de relevantste Nederlandse dubstep producers is! Afgelopen jaren heeft hij meerdere indrukwekkende releases gehad op ondere andere Deep, Dark & Dangerous en Basskruit.

De Nijmegenaren onder jullie zullen Tsudi waarschijnlijk wel kennen van All Breaks Allowed en andere events. Op 1 maart zal hij in de UK garage en 2-step duiken.

Om de avond goed af te sluiten hebben we hYn gevraagd voor een energieke drum & bass set. Voor onze DJ contest van een tijd geleden deed hij een inzending waar wij door omver geblazen werden, dus bereid je voor!

Juulz is resident van Immerge en opent de avond met een oriëntal dubstep set en last but not least hebben we MC Goblin deze editie als host; hij heeft afgelopen jaar op onder andere Eclipse en WTF gestaan en laten zien dat hij een van de meest veelbelovende hosts van Nijmegen en omstreken is.

genre

drum & bass, dubstep, uk bass, uk garage, clubnacht

media

Immerge

vrijdag 1 maart 2024

placeholder