Doornroosje
loader

FortaRock

Insomnium + Barren Earth + Wolfheart

Geen webverkoop
19 jan 2017
  • Normaal€ 20,00
  • Voorverkoop normaal€ 17,50
  • De prijzen zijn inclusief alle kosten.

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Het tijdschema o.v.b.

19.00 deuren en kassa open
19.30 – 20.00 Wolfheart
20.15 – 21.00 Barren Earth
21.20 – 23.00 Insomnium

Insomnium uit Finland staat al vanaf de oprichting bekend om hun ijzersterke melancholische en sfeervolle melodische metal. De kraakheldere producties in combinatie met de fantastische songwriting onderscheiden de band van de rest.

Met het nieuwe album, wordt een nieuwe weg ingeslagen. ‘Winter’s Gate’ zal 40 minuten in beslag nemen en bestaat uit één lang nummer. Het album wordt geproduceerd door meestermixer Dan Swäno, beter bekend van de legendarische band Edge of Sanity. Muzikaal bewandelt de band op deze plaat een duister pad met progressieve elementen aangevuld met doom, death en black metal. We zijn zeer  benieuwd, want het album zal op 19 januari integraal ten gehore worden gebracht. En dat is uniek, want dit kon meteen ook weleens de laatste keer zijn dat het album in zijn geheel live te horen zal zijn! Verplichte kost voor fans van Opeth, Amorphis, Swallow the Sun en Amon Amarth.

*exclusieve NL show

Bekijk de foto's (Wolfheart)
Bekijk de foto's (Barren Earth)
Bekijk de foto's (Insomnium)
verwijder filter
filter

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een concert! Meld je aan en wij sturen je wekelijks de nieuw bevestigde en aankomende shows.

verzonden
OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.