Doornroosje
loader

J-Flava presents: 25 Years In Music

40 jaar geleden zag J-Flava het licht in het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen. Toen hij nog een Lil‘ Flava‘tje was, wist hij al dat hij plaatjesdraaier wilde worden. Op de lagere school knipte en draaide hij nog de cassettes aan elkaar op de klassenfuif, maar op zijn 15de kreeg hij de kans om in het J.C. Staddijk plaatjes te draaien op de maandelijkse feestjes aldaar…. En de rest is, ja dat dus, geschiedenis…

We spoelen de levens-tape 25 jaar vooruit: op deze avond wordt er stilgestaan bij dit zilveren ‚djubileum‘… Van Soul naar Funk, via Hip-Hop naar New Jack… House naar Liquid en dan ‘2 stappen’ terug naar Reggae… Gegarandeerd goede tijden. J-Flava wordt op dit verjaardagsfeest bijgestaan door een handvol muzikale grootmeesters.

DJ Prime, die wekelijks de Amsterdamse Melkweg een geweldige ‚toegift‘ geeft, is erbij. Na de 020, mag de 010 natuurlijk ook niet ontbreken. De Maasstad wordt vertegenwoordigd door de vrijdagse Boogie-koning Ray Escobar. De ‘selecta’ uit het midden van het land is DJ Mass. Hij gaat ons zegenen met vooral sweet reggae music. DJ Switch steekt een brugje over, om zijn Liquid tunes en andere aanverwante sounds te laten horen. De kroonprins van de Keizerstad, die voor het thuisteam de beats laat knallen, is niemand minder dan Odin. Hij verrast je altijd weer, maar bij hem weet je dat de ziel er altijd in zit. Over verrassingen gesproken: er zijn ook nog ‚suprise guests‘ aanwezig. Wil je weten wie dat zijn? Tjaa, dan tot 5 december!!!