Doornroosje
loader

Jacqueline Govaert + Matthew Crosby

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

In 1999 werd Jacqueline Govaert als frontvrouw in één klap bekend in Nederland dankzij het nummer ‘I Would Stay‘. Na een reeks Top 40-hits en vier succesvolle albums besloot de groep in 2009 te stoppen. In 2010 verscheen Jacquelines eerste solo-album Good Life en deze werd vier jaar later opgevolgd met ‘Songs To Soothe’, dat binnenkwam op de eerste positie van de albumcharts.

‘Lighthearted Years’, is de titel van het langverwachte nieuwe album van Jacqueline Govaert en verschijnt op 20 oktober. Op de plaat staat niet alleen de liefde centraal, de zangeres zingt ook over het contrast tussen haar onbezonnen tienerjaren met Krezip en haar huidige bestaan. De plaat is geschreven en opgenomen met behulp van producer Mitchell Froom, bekend van zijn werk met o.a. Sheryl Crow, Crowded House en Suzanne Vega. Het album is in drie weken tijd opgenomen in Los Angeles met muzikanten als Matt Chamberlain (o.a. Pearl Jam), Bob Glaub (Bob Dylan, John Lennon, Bruce Springsteen) en Davey Faragher (o.a. Elvis Costello).

Bekijk de foto's (Matthew Crosby)
Bekijk de foto's (Jacqueline Govaert)