Doornroosje
loader

Jangala

Grimeyard + Banganagangbangers + Future Vintage MM

Na een try-out en twee edities later zijn we klaar met opstarten en ready voor ons eerste seizoen. We kicken het off met twee mooie namen…

Grimeyard zijn die pioneers uit het Nebulon kamp die (o.a. Zwart Licht) een generatie jaren geleden al (via TopNotch!) kennis liet maken met het genre waar we nu pas klaar voor blijken. Nu het dan eindelijk écht grimetime is zijn de heren terug en bouwen ze met Grimeyard bruggen tussen London en Amsterdam met hun (radio)shows. Tijd voor een Nijmeegse link up!

De Banganagangbangers zijn slopers uit het zuiden die van Solar tot ADE het land afreizen om te hosten en af te breken. Met hun releases via Basserk & Saturate laten deze boys zien dat ook met hun eigen producties niet bang zijn voor bangers. Nu ze al al een behoorlijke tijd erg aan het klimmen zijn lijkt er geen houden meer aan en blijkt niets minder waar: “events are drama without some bangana”.

En natuurlijk zijn we er zelf ook bij. De Future Vintage MM, de regular rudeboys: Melle Jutte, David Eliza, Cirino Brown, Rather Real & Odin, zijn er allemaal bij alongside onze masters of ceremonies: MC Stretch en Urbs.

lees meer