Doornroosje
loader

Jesse Marchant

Voor deze show is de CoronaCheck app verplicht. Zorg voor een geldige QR-code, vergeet je ID niet en check thuis alvast of de app werkt!

A COVID Certificate is mandatory for this show. Make sure you have a valid QR code, don’t forget your ID and check the app before your visit!

De Zwitsers-Canadese singer songwriter Jesse Marchant wordt regelmatig vergeleken met grootheden als Neil Young en Nick Drake. De muziek van Jesse Marchant bevindt zich continu in het spanningsveld van hoop en radeloosheid.

Jesse is een  zanger, componist en multi-instrumentalist gevestigd in New York. Zijn betoverende stem (die bij vlagen aan Bruce Springsteen doet denken) gaat hand in hand met gitaar, discrete percussie en synths. Alle lockdowns, onzekerheid, woede en angst die het jaar 2020 voorbrachten leidden ertoe dat Marchant besloot om zich een zomer lang terug te trekken het bos. Als positieve wending kreeg hij in die periode ook te horen dat hij vader zou worden. Het resultaat van deze turbulente periode is ‘Antelope Running’. Dit vijfde studioalbum van de zanger zal binnenkort verschijnen. Ook liefhebbers van Ben Howard kunnen hun hart ophalen bij de muziek van deze veelbelovende jonge singer songwriter.