Doornroosje
loader

Jiwa Jiwe

Qoqonut + Chamos

Coco Vink + Tsandr

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Het is weer tijd om die booty te shaken. Jiwa Jiwe bombardeert de dansvloer met Afrobeats, tropical bass, kuduro, kwaito & meer exotische platen. Dans jij met ons mee?

Gratis entree voor 23:30!

☛ Qoqonut
Dé drijvende kracht achter het grote succes van Drift – Om te dansen. Qoqonut weet met regelmaat de dansvloer naar nog ‘hogere sferen’ te brengen met zijn exotische sets. Op zaterdag 6 oktober gaan we dan ook hoog-vliegen met Qoqonut.

☛ Chamos
Dat ze ‘volle zalen’ trekken is inmiddels duidelijk. Deze multi talenten organiseren het Arnhemse dansfeest Watermeloen. Na een succesvolle zomer met optredens bij o.a Zwarte Cross, Fuego – Amsterdam en Encore Festival op de planning gaan de boys 6 oktober out-of-the-box tijdens Jiwa Jiwe ‘Tropicana’ !

☛ Tsandr b2b Coco
Onze residenten waar wij trots op zijn. Je kan ze omschrijven als ‘rupsjes nooitgenoeg’ Beide hebben ze een breed scala aan exotische tunes voor ons in petto. Tsandr draaide afgelopen zomer nog op het Draaikunde x Valkhof Festival en Coco bij zijn thuisbasis Plakband.

 

lees meer