fbpx
Afbeelding voor Joan As Police Woman + Christof van der Ven

Damned Devotion Tour 2018

Joan As Police Woman + Christof van der Ven

zaterdag 7 april 2018
locatie:
Doornroosje
datum:
zaterdag 7 april 2018
start:
19:45 uur

Joan As Police Woman staat bekend om intense nummers en dito shows. De Amerikaanse singer-songwriter weet constant te boeien met nummers die gaan van subtiel naar stevig en van licht naar duister.

De nieuwe plaat van Joan As Police Woman is donkerder en doordachter. ‘Damned Devotion’, het zevende studioalbum voor de Amerikaanse Joan Wasser, verschijnt op 9 februari. Het is volgens Wasser haar ruwste plaat tot nu toe. “De titel is overduidelijk dramatisch maar het is een onderwerp waar ik mijn hele leven al mee in de knoop zit: hoe leef je een toegewijd leven zonder geobsedeerd te raken of gek te worden?”. Joan staat alom bekend als een opwindende live performer met eerlijke teksten. Voor de nieuwe album heeft ze haar composities teruggebracht naar de kern. “Ik ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om wildere, vrijere songs te creëren.” aldus Joan Wasser.

Haar muzikale carrière begon ze als violist bij The Dambuilders.  Samenwerkingen met artiesten als Anohni, Rufus Wainwright, Lou Reed en Beck en ook Viktor & Rolf zorgen voor het completeren van een imposant CV.

genre

pop, singer songwriter, folk

Joan As Police Woman + Christof van der Ven

zaterdag 7 april 2018