Doornroosje
loader

“Sing You Sinners!” Tour

Joe Jackson

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Engelsman Joe Jackson keert terug voor een optreden in De Vereeniging. De grootste hit van de Engelse muzikant, singer-songwriter en zanger Jackson is ongetwijfeld ‘Is She Really Going Out With Him’. Maar de Britse singer-songwriter schreef in de jaren ’80 nog veel meer hits waaronder ‘It’s Different For Girls’, ‘Real Men’ en ‘Nineteen Forever’. Jackson heeft inmiddels ruim twintig albums op zijn naam staan.

In 2008, verscheen ‘Rain’, waarop hij weer herenigd is met de bandleden van de begindagen: bassist Graham Maby en drummer Dave Houghton. In 2019 verscheen er een nieuw album van Joe Jackson getiteld ‘Fool’. Prachtige arrangementen, subtiliteit, felheid en schoonheid zoals we dit van Jackson kennen. Ook op dit album staat Joe Jackson op de top van zijn kunnen en die top ligt hoog. Hij is een meester in het schrijven van puntige liedjes in zijn eigen stijl.