Doornroosje
loader

Nachtsport

Joop Junior + Floris van der Meer e.a.

Alweer de 10e donderdag editie van Nachtsport in Merleyn en dat vraagt om een kleine jubileum knaller. Dat is gelukt want Nachtsport heeft weer een bijzonder talent weten te strikken op hun vaste prik: de laatste donderdag van de maand.

Voor deze iets wat speciale editie staat new upcoming live-talent Joop Junior op het programma. Hij heeft zijn entree al eerder mogen maken op Planet Rose rond het einde van vorig jaar, maar nu heeft Nachtsport hem weten te strikken voor een intieme avond in Merleyn. Dit kersverse talent uit Den Haag is nog jong maar heeft in een korte tijd behoorlijk naam gemaakt op de Nederlandse techno-markt met zijn eigenzinnige rauwe, donkere sound. Dit is onder andere opgepakt door Richie Hawtin waarbij Joop al heeft mogen releasen op het wereldwijd bekende M-nus label. Hij is niet alleen producer, maar heeft hij ook zijn eigen label opgezet en organiseert hij ook zijn eigen events. Een drukke baas met heel veel kansen in het verschiet. Houd hem dus in gaten!

Samen in lijn met de avond van Joop Junior in Doornroosje stond ook de Nijmeegse Floris van der Meer op het programma die avond. Het zal een mooie hereniging worden wanneer ze samen in Merleyn zullen staan. Na zijn top prestatie vorige keer in Roosje wist hij de zaal goed gevuld te openen en kreeg het publiek behoorlijk snel in beweging. Floris zal opnieuw de opening op zich nemen met een 3-uur set en zal hiervoor een speciale collectie platen meenemen zodat hij vlekkeloos weet aan te sluiten op een Joop’s live-set.

Nachtsport resident Thomas Elmore zal zorgen voor een gepast slotakkoord. Deze man is al vanaf het begin betrokken bij Nachtsport en komt dan ook graag weer een keer draaien in Merleyn. Thomas is de laatste tijd steeds meer actief en je ziet hem dan ook regelmatig ergens op het programma staan. Sinds kort heeft hij met zijn maten Sam Tammer en Daan Kemperman een DJ-trio opgezet met alias Tammer.Elmore.Kemperman. Zij staan o.a. bij het 2-jarig bestaan van Nachtsport in de kleine zaal en als dit Oostblok-Nachtsport gevaarte in gang komt is het niet meer te stoppen. Thomas laat zich hierdoor inspireren voor deze avond in Merleyn en zal vast de goede muzikale ‘drive’ te pakken krijgen om jullie met een voldaan gevoel naar huis te sturen.

Op de Facebook pagina van Nachtsport blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en leuke acties. Ook kan je hier de foto’s terug vinden van de Nachtport avonden.