Doornroosje
loader

Lariekoek

Joost Toast + Jesse Marcinski + Simone

Na een te superbonte vorige editie van Lariekoek afgelopen november staan wij te popelen om er weer een zinderende avond van te maken met z’n allen!

Wij heten jullie deze keer welkom in de grootste beestenboel van Nijmegen: Safaripark Merleyn.  Een Paradijs waar alle verboden vruchten moeten worden geplukt, Maar pas op voor de jager! Lariekoek presenteert u: “Lariekoek Safariekoek”.

Vanavond is Merleyn de plek om het beest weer eens lekker in je los te laten. Deze beestenbende wordt muzikaal aangestuurd door : Jesse Marcinski (Lariekoek), Joost Toast (Sticky Green) en Simone (Hemels!). Deze dame en heren hebben er zin in en laten u alle hoeken van de zaal zien in één zinderende muzikale uitspatting van deephouse tot techno. Even uithijgen en chillen tijdens deze beestachtige vertoning? Dan kunt u terecht in onze hangspot waar geloerd kan worden naar de bonte imitatie van de jachttaferelen waar deze avond uiteindelijk om draait. We beginnen fris om 23.00 uur en bereiken fruitig de eindhalte om 5.00 uur.

lees meer