Doornroosje
loader

Nachtsport

Joran van Pol + Renier Bleeker

Nachtsport kan terugkijken op een waanzinnig jaar. In het tweede levensjaar van het dance-concept zette de groeispurt door met twee uitverkochte edities in Doornroosje en 6 bomvolle donderdagen in Merleyn. Nachtsport wel spreken van een succes, en dat terwijl op 30 maart 2013 pas het 2-jarig bestaan gevierd zal worden in Doornroosje. Nachtsport is klaar voor meer. 

Het nieuwe jaar begint dan ook met een line-up die er niet om liegt. De kick-offparty voor de vaste Nachtsport avond in Merleyn wordt verzorgd door Joranvan Pol en Renier Bleeker. Joran van Pol is een internationaal upcoming talent uit Amsterdam dat onlangs zijn debuut had op het M-nus label. Hij wist met zijn track ‘Untitled 2′ een plekje te bemachtigen op Richie Hawtin’s nieuwe CD New Horizons. Eerder stond hij al op Awakenings in de Gashouder en werden veelbelovende woorden aan hem gewijd in een interview met Dubfire. Ook locaties als Paradiso, Studio 80 en Stalker zijn voor Joran inmiddels bekend terrein, waar hij de draaitafels deelde met DJ’s als Ken Ishii, Funk d’Void, DJ Rush en Billy Nasty. 

De avond wordt opgestart door Renier Bleeker. Renier behoeft in Nijmegen natuurlijk geen introductie want deze man heeft alle locaties in de Keizerstad al eens voorzien van zijn sound, zo ook Merleyn. Met een maar liefst 3-uur durende speciale Nachtsport / techno set zorgt Renier gegarandeerd voor een warm onthaal.