Doornroosje
loader

Galatea release party

Kaan Duzarat + Camiel + Daan & Luuk

Binnenkort zal de eerste sampler van Galatea in de winkels liggen en dat gaan we samen vieren met een releaseparty in de Merleyn.

Galatea is een project van Alex Jansen in samenwerking met Ferdinand Maks (Shipwrec). De eerste sampler staat in het teken van Istanbul en Nijmegen. Alle artiesten die vanavond draaien hebben een track bijgedragen op deze sampler.

Camiel zal de avond beginnen en zorgt dat de juiste toon wordt gezet. Met zijn jarenlange ervaring en toewijding in housemuziek is hij voor vele de vaandeldrager van de house sound in Nijmegen. Kom vroeg dus, want een goed begin is het halve werk.

Kaan Düzarat verwelkomen we uit Istanbul. Kaan is bekend van zijn werk op Reckless Republic en Pastamusik en ondermeer van zijn eigen platenzaak/studio Analog Kültur waar mensen van over de hele wereld komen diggen. Recent heeft hij nog een Boiler Room georganiseerd in zijn winkel samen met Baris K en een tweede op een boot varend over de Bosporus. Ook is hij bekend van FOC edits waarmee hij oude Turkse muziek nieuw leven mee inblaast. Kaan staat bij vele op het verlanglijstje en nu voor het eerst in Nederland, in Merleyn.

Op het einde van de nacht zullen homeboys Daan en Luuk de nacht afsluiten. Daan en Luuk zijn een vaste waarde van het Waaghals team en het ESHU collectief. Eind 2015 hebben ze hun eerste track uitgebracht op Siena, het label van Ivano Tetelepta. Deze mannen kennen de definitie van funk en we zijn blij dat zij de avond komen afsluiten.