Doornroosje
loader

Battle Juice

Kabel EP release ‘I Love Kabel’ + e.a.

De kaartverkoop via de website is gestaakt. Aan de deur van Merleyn zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Entree: €8,-

Battle Juice presenteert vanavond de EP release van Kabel ‘I LOVE KABEL’ genaamd.

Kabel is relatief vers op het speelveld van de Nederlandse hiphopscene, ergens in 2010 pakt hij de microfoon op nadat hij een eigenwijze beat electronische beat van Krimi hoorde. Dit resulteerde in ‘Ze Willen Rasta’, waar Nosa (Zo Moeilijk) aan meewerkte. Na deze track stond er gelijk een show op Mysteryland in de steigers met uitzinnige publiek.
De jongere broer van Rosco (Zo Moeilijk) heeft sindsdien op eigenzinnige manier gewerkt aan een EP waarbij hij hier en daar al wat featurings dropte. Met ‘Faya Mang’ ontstond er wederom weer een opleving. Met deze dancehall georienteerde track geproduceerd door Nikes en met featuring van Rosco liet Kabel een eigen nieuwe dimensie zien van zijn creatief karakter maar ook van een frisse sound in de Nederlandse scene.

Kabel wordt vanavond gesupport door optredens van Zo Moeilijk, Team Vieze die voor het eerst als compleet Team optreedt met onder andere (HEF, Crooks, etc.) en NoizBoiz.
DJ J Flava zorgt voor de muzikale omlijsting en opent de afterparty welke afgesloten zal worden door Charmante Kloodzakken. Al met al deze mag je niet missen!

De EP is vanaf 3 mei via download en gelimiteerd fysiek beschikbaar.