fbpx
Kal Marks

Kal Marks

+ Plattenbau

maandag 6 november 2023
locatie:
Merleyn
datum:
maandag 6 november 2023
zaal open:
20:00 uur
start:
20:30 uur

Kal Marks wordt omschreven als ’the loudest band from Boston’. Dat belooft wat voor hun show in Merleyn. Één ding is zeker. De sound die de Amerikaanse band voortbrengt is compromisloos, rauw, intens en vol van emotie.

De titel van hun laatste album uit 2022 is veelzeggend ‘My Name Is Hell’. Het dissonante geluid van het kwartet wordt dan ook gedefinieerd door krachtige, imposante riffs en felle vocale prestaties. De combinatie van rock, noise en punk knalt de speakers uit, maar zijn ook voorzien van introspectieve melodieën.

De bandleden, gestuurd door de creatieve visie van frontman Carl Shane, hebben een onmiskenbaar talent om duisternis en kwetsbaarheid te combineren in hun muziek. Live optredens zijn enerverend en meeslepend. Kal Marks is een aanrader voor liefhebbers van TV Priests, Mush, Viagra Boys en Petrol Girls.

Plattenbau uit Duitsland brengt in september hun album ‘Nett Prophet’ uit bij Dedstrange, het label van A Place To Bury Strangers. Dat maakt zeer nieuwsgierig. De noise is verweven met een flinke injectie darkwave.

genre

rock, punk, noise

media

Kal Marks + Plattenbau

maandag 6 november 2023

placeholder