Doornroosje
loader

StuKaFeest

Keljet + Cursed P + M.E.N.U.

Voor tickets (€3,- vvk en deur / inc. festival (3 rondes + Feest) €15,-) zie: http://www.stukafest.nl/nijmegen/

In tijden van recessie, leenstelsels en simpelweg barre kou kun je wel wat warmte en energie gebruiken. Stukafest is trots op haar afsluitende trio van Nederlandse toptalenten die Doornroosje op de kop gaan zetten. We kiezen voor een totaal scheve prijs-kwaliteitverhouding, en daar profiteer jij van!

Keljet is het beste wat Nijmegen op dit moment te bieden heeft. Met hun indie nu-disco sets gooien zij een golf van warmte en plezier de zaal in waardoor je wel in beweging moet komen. Cursed P (Little Globe Records) heeft al jong kennisgemaakt met 90’s house en acid, waaraan hij zijn geheel eigen stijl van draaien heeft overgehouden. Hiermee wist hij al Tomorrowland (BE), STRP en Solar lekker te maken. Doornroosje is zijn volgende prooi. Ten slotte komt de van oorsprong Macedonische producer Marko Nikolovski a.k.a. ME.N.U. (morgen.am) laten zien wat hij in huis heeft. Als kind van de Amsterdamse underground scene zet hij het publiek aan de bak met zijn dynamische elektronische muziek waarbij zijn motto is: “I don’t play music that does not make me dance”. Dat belooft wat!De avond wordt visueel aangekleed door het VJ-team van Strand Electric. Zij hebben iets speciaals voor jullie in petto, dus houd je ogen geopend!

Over Stukafest
Voor de veertiende keer laat het kleinschalige Studentenkamerfestival (Stukafest) Nijmegen kennismaken met twintig uiteenlopende acts op gebied van muziek, theater, cabaret, literatuur en film. Op 5 februari 2014 worden twintig studentenkamers voor een avond festivallocatie: dat betekent optredens tussen de drogende was en rondslingerende studieboeken. Je koopt een kaartje voor het hele festival: je kiest drie acts uit, fietst van kamer naar kamer en sluit af met het vernieuwde StukaFeest – de afterparty in Doornroosje.