Doornroosje
loader

Fever - Bevrijdingsfestival afterparty

Keljet + Scrambled + Die Lui + Cleavage

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

De officiele afterparty van het Nijmeegse Bevrijdingsfestival wordt dit jaar verzorgd door FEVER.

Na een dag lang in het Hunnerpark de vrijheid gevierd te hebben is het tijd om je sexy discobloesje aan te trekken en de teenslippers te verwisselen voor dansschoenen. FEVER residents Keljet, Scrambled en Die Lui zetten Merleyn op z’n kop met hun warmbloedige nu-disco, deep-house en funky electronica. Als speciale gast komt deze keer Cleavage mee.

Cleavage is een gloednieuwe act bestaande uit Jordy Stokvis en Matthijs van Liessum. Jordy is beter bekend onder de naam Rubix. Matthijs gaat door het leven als kunstenaar (van Liessum art). Vorig jaar zijn de twee begonnen met produceren en kwamen er snel achter dat ze complementair zijn aan elkaar. Matthijs gaat voor de harmonie en het bombastische, Jordy waakt over de kracht, de sounds en de grooves in de tracks. Hun stijl heeft raakvlakken met UK House en Detroit, waaraan een bombastische draai wordt gegeven. Dit komt duidelijk terug in de live sets waarin energie een grote rol speelt.

De deuren gaan open om 23:00 en we gaan door zolang de spiegelbollen blijven draaien!