Doornroosje
loader

Kensington + 45ACIDBABIES

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Na verschillende platina singles en albums, tien uitverkochte Ziggo Domes, een uitverkochte Europese tournee en het winnen van meerdere awards keert Kensington terug naar waar het succes voor hen begon. Zanger Eloi Youssef legt uit: ‘Het is fantastisch dat we de afgelopen jaren zoveel grote shows hebben mogen spelen. We zijn daar heel trots op, en we zijn dat nog lang niet zat, maar het staat ook al langer op ons verlanglijstje om weer in de Nederlandse clubs te spelen.’ Gitarist Casper Starreveld vult aan: ‘Dit zijn de zalen waar we eerder veel gespeeld hebben. Deze tour is óók voor de fans: die van het eerste uur, maar ook de mensen die vorige week zijn ingestapt. Dit is de kans om ons in een wat intiemere setting te zien.’

Voordat Kensington de clubs weer induikt, staan er in november nog vijf uitverkochte concerten in de Ziggo Dome op het programma. Het is het derde jaar op rij dat de Utrechtse band een serie uitverkochte concerten doet in de Amsterdamse zaal.

Eind vorig jaar bracht de band haar vierde album Control uit. Op het album – dat binnen kwam op #1 in de hitlijsten – staan hitsingles ‘Do I Ever’, ‘Sorry’ en meest recente single ‘Bridges’. De video van ‘Bridges’ werd opgenomen in Berlijn en Parijs tijdens de Europese tour eerder dit jaar.

Bekijk de foto's