Doornroosje
loader

Muziek en Kunst in de Kerk

Kensington ‘special acoustic show’ + Mattanja Joy Bradley

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Speciaal voor deze gelegenheid zal Kensington hun  repertoire akoestisch ten gehore brengen in de Stevenskerk. Voorafgaand aan hun show zal Tessa Rose Jackson een korte akoestische show spelen.

Kensington bracht eind vorig jaar hun tweede album ‘Vultures’ uit. Deze opvolger van het al zo succesvolle debuutalbum ‘Borders’ werd gemixt door Cenzo Townshend die eerder Snow Patrol, U2, Editors en Bloc Party naar de hoogste plaatsen van de hitlijsten mixte.

Mattanja Joy Bradley is een singer/songwriter met liefde voor de blues en soul. Ze is sinds 2006 frontvrouw van de Tilburgse rootsband Bradley’s Circus waarmee ze diverse internationale tours heeft gedaan. Haar no-nonsense mentaliteit hebben haar destijds onder meer een support-slot voor Amy Winehouse bezorgd op een festival in St. Lucia. Afgelopen januari trad ze op Noorderslag op (met begeleidingsband) en in april won ze nog even een Dutch Blues Award voor beste zangeres. Haar debuutplaat zal binnenkort verschijnen. Vanavond zal een korte solo show geven.