Doornroosje
loader

Kevin & The Animals On Tour

Kevin

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Kevin did it again: voor de derde keer op rij wist hij een nummer 1 album binnen te slepen met ‘Animal Stories’. Het eerste project dat Kevin uitgebracht via zijn eigen gelijknamige platenlabel Animal Stories. Naast acht solo-tracks staan er ook acht samenwerkingen op de plaat met artiesten als Frenna, Ronnie Flex en Hef.

Daarnaast bracht Kevin nog drie singles uit, die stuk voor stuk top-posities bereikte in de charts. Kevin werkte samen met Lijpe op en Yade Lauren. Voor de meest recente ‘Ik Kom Je Halen’, werden Josylvio en Idaly ingeschakeld.

De producties op de plaat zijn door verschillende top-producers samengesteld. Met name Carlos Vrolijk, Trobi en Spanker, maar ook first-time-collabs, waaronder met Jordan Wayne en Jack $hirak. Alle zestien tracks komen als een perfecte blend samen op ‘Animal Stories’. Er is geen twijfel over mogelijk dat Kevin zijn stempel heeft gedrukt op de scene en in de hitlijsten met rasechte hiphop. Een unieke prestatie in Nederland, waarmee de nuchtere artiest zijn status als één van de koplopers in de muziekindustrie naleeft.