Afbeelding voor Kevin

Kevin & The Animals On Tour

Kevin

+ Momi

zaterdag 9 oktober 2021
locatie:
Doornroosje
datum:
zaterdag 9 oktober 2021
zaal open:
19:30 uur
aanvang:
20:15 uur
Deze show is verplaatst van vrijdag 8 oktober naar zaterdag 9 oktober. Kevin did it again: voor de derde keer op rij wist hij een nummer 1 album binnen te slepen met ‘Animal Stories’. Het eerste project dat Kevin uitgebracht via zijn eigen gelijknamige platenlabel Animal Stories. Naast acht solo-tracks staan er ook acht samenwerkingen op de plaat met artiesten als Frenna, Ronnie Flex en Hef.

Voor deze show is de CoronaCheck app verplicht. Zorg voor een geldige QR-code, vergeet je ID niet en check thuis alvast of de app werkt!

COVID Certificate is mandatory for this show. Make sure you have a valid QR code, don’t forget your ID and check the app before your visit!

Daarnaast bracht Kevin nog drie singles uit, die stuk voor stuk top-posities bereikte in de charts. Kevin werkte samen met Lijpe op en Yade Lauren. Voor de meest recente ‘Ik Kom Je Halen’, werden Josylvio en Idaly ingeschakeld.

De producties op de plaat zijn door verschillende top-producers samengesteld. Met name Carlos Vrolijk, Trobi en Spanker, maar ook first-time-collabs, waaronder met Jordan Wayne en Jack $hirak. Alle zestien tracks komen als een perfecte blend samen op ‘Animal Stories’. Er is geen twijfel over mogelijk dat Kevin zijn stempel heeft gedrukt op de scene en in de hitlijsten met rasechte hiphop. Een unieke prestatie in Nederland, waarmee de nuchtere artiest zijn status als één van de koplopers in de muziekindustrie naleeft.

Als support verwelkomen we deze avond Momi. De muzikale invloeden van Momi liggen vooral overzees, grondleggers als Nas, Biggie en Tupac. Eerder al stond Momi meermaals als featuring op andere albums. Zo staat hij op ‘Ver Voor Die Money’ en ‘Stack Die Money’ op het album ‘Kleine Versnelling’ van Kevin.

media