Doornroosje
loader

Kids 'n' Billies 2018

The Fuzillis, The Buttshakers, Cordovas e.a.

Tickets
Sat 23 June
  • Deur prijs€ 26,50
  • Voorverkoop prijs€ 22,00
  • Kids 5 t/m 18 jaar voorverkoop prijs€ 4,50
  • De prijzen zijn inclusief alle kosten.

Al meer dan 15 jaar het rock ‘n roll fenomeen van Nijmegen, het Kids ‘n’ Billies Festival in openluchttheater De Goffert, vindt dit jaar plaats op zaterdag 23 juni. De eerste namen zijn bekend: The Fuzillis (UK), The Buttshakers (Fra) en Cordovas (USA). De rest van het programma volgt binnenkort.

Een muziekfestival met twee podia gevuld met bluegrass, rockabilly, garagepunk, country, rhythm ‘n blues, soul, surf en exotica. Een festival met ballen, maar vriendelijk genoeg om eventuele kinderen mee naartoe te nemen. Voor hen zijn er tal van stoere activiteiten die een link met rock ‘n roll hebben.

The Fuzillis uit Engeland brengen één woord instr-o-mentals met baldadige saxen, raunchy gitaren en een bak vol atomic age twist en grind a go-go tunes, gegarandeerd een feestje waarbij je danst tot je tenen bloeden. Afgelopen najaar brachten ze hun eerste album uit Ungawa, baby… UNGAWA!

De Franse band The Buttshakers staan bekend om hun felle en vurige muziek: draaitafels beginnen te stomen van de hitte van hun platen, dansvloeren scheuren onder de verschroeiende druk van hun aanstekelijke grooves. Met rauwe, primitieve geluiden uit de garagerock van de jaren 60 en de ruwe seksualiteit van pre-Motown soul muziek, hebben The Buttshakers een reputatie opgebouwd als een “must-see” live band.

Cordovas duikt in 2012 vanuit het niets op in Nashville, USA. Prachtige meerstemmige zang, zwierige gitaarpartijen, pianoriedels en orgelwerk verwerken ze in nummers die uiteenlopen van gespierde countryrock tot ingetogen akoestische americana. Liefhebbers van Fleetwood Mac, Grateful Dead en The Band zijn gewaarschuwd!

Ticketprijzen
Billies: vvk € 22,00, kassa € 26,50
Kids 0 t/m 4: gratis
Kids 5 t/m 18: vvk € 4,50, kassa € 6,50

verwijder filter
filter

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een concert! Meld je aan en wij sturen je wekelijks de nieuw bevestigde en aankomende shows.

verzonden
OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.