fbpx
Kids n Billies

Kids ‘n’ Billies 2022

zaterdag 18 juni 2022
€ 22,50 Laatste kaarten
Early bird Kids n Billies:
€ 20,00
Avondticket (toegang vanaf 18:30 uur):
€ 17,50
Voorverkoop prijs:
€ 22,50
locatie:
Openluchttheater De Goffert
datum:
zaterdag 18 juni 2022
zaal open:
14:00 uur
start:
14:30 uur

Zaterdag 18 juni valt Openluchttheater de Goffert in Nijmegen wederom ten prooi aan het Kids ‘n’ Billies Festival. Twee podia met rock ’n roll bands van bluegrass tot rockabilly en van rhythm ’n blues tot garagepunk. Al 20 jaar kenmerkt het muziekfestival zich door de kindvriendelijke opzet. Tal van activiteiten met een link naar rock ’n roll bieden vermaak voor de koters.

De line-up: Claw Boys Claw, Jon Spencer & the HITmakers, Sister Cookie, Reverend Beatman, Los Killer Tones, Mary Lee Family Band, The Mourning Glories, The Hobnob four, Janssen & Janssen, Talisker Two plus special guest.

genre

rock, rock & roll, rockabilly, thrash metal, swing, bluegrass

line-up

Na een pauze van zo’n zeven jaar besloten ze in 2007 weer bij elkaar te komen. Peter te Bos is nog altijd de rebel uit de beginjaren en hét gezicht van Claw Boys Claw. Garage, Blues en Rock ’n Roll to the max, live op Kids ‘n’ Billies.

Jon Spencer, bekend van o.a. The Blues Explosion en Pussy Galore, stond in 2007 al eens op KnB met Heavy Trash en vijftien jaar later keert hij terug met zijn nieuwe vuige garageband, Jon Spencer & the HITmakers. In april rolt het album ‘Spencer Gets It Lit’ van de persen en na twee donkere jaren is hij eindelijk weer eens live te zien.

Los Killer Tones is een band uit Mexico City die wilde en woeste Rockabilly en Rock ’n Roll speelt. In 2020 sloten ze zich aan bij het Amerikaanse Wild Records label.

In 2013 stond de Braziliaanse Mary Lee met The Sideburn Brothers op het affiche van KnB, maar net voor hun vlucht naar Europa werd ze opgenomen in het ziekenhuis en moest de tour worden gecanceld.

Inmiddels hersteld en verhuisd naar Berlijn komt ze met haar nieuwe Mary Lee Family Band het festival trakteren op een dosis Bluegrass, Honky Tonk en Country Roots.

Kids ‘n’ Billies 2022

zaterdag 18 juni 2022