fbpx
Kids With Buns

Kids With Buns

donderdag 29 februari 2024
locatie:
Doornroosje
datum:
donderdag 29 februari 2024
zaal open:
20:00 uur
start:
20:45 uur

Marie Van Uytvanck en Amber Piddington – beter bekend als Kids With Buns wonnen in 2021 de prestigieuze Belgische popprijs De Nieuwe Lichting. Een prijs die eerder acts als Tamino The Haunted Youth en Ramkot landelijke glorie brachten.

Die beloofde kickstart kwam er zeker voor Kids With Buns. Single bad grades prijkte wekenlang als een heldere ster bovenaan de hitlijst van Studio Brussel en de teller staat nu op meer dan twee miljoen wereldwijde streams. België viel als een blok voor Kids With Buns en hun universum vol melancholie, persoonlijke teksten en hartverwarmende melodieën.

Nu zijn de pijlen gericht op het nieuwe album welke binnenkort zal verschijnen en op de verdere verovering van de noorderburen. Kids With Buns was al eerder te zien op Valkhof Festival en speelde in voorjaar 2023 in een uitverkocht Merleyn dus alle ingrediënten zijn aanwezig om nog een groter publiek te bereiken. Dikke aanrader voor liefhebbers van Phoebe Bridgers, Girl In Red en London Grammar.

Het voorprogramma deze avond is Iskander Moon. Hij maakt simpele, integere popsongs die hij brengt met pakkende teksten, gezongen van achter zijn ivoren toetsen. Denk Bon Iver, James Bay en Tom Odell.

genre

pop, folk, doornroosjepas

media

Kids With Buns

donderdag 29 februari 2024

placeholder